Szórakoztató klasszikus animációs filmek.
Wile E. Coyote Road Runner Kiskoromban a Kengyelfutó gyalogkakukk volt a kedvenc sorozatom, abból is a mindig póruljáró Wile E. Coyote prérifarkas karaktere tetszett a legjobban.

Viszont a Tom és Jerry-t sose bírtam: szerintem igen durva egy rajzfilm, tele (még csak nem is annyira) rejtett erőszakkal.
The Simpsons Futurama Ez nem csak az én véleményem, az egyik kedvencem, a Simpson család rengetegszer kikarikírozza őket a sorozaton belül futó Itchy & Scratchy véres miniepizódjaival.

Simpsonék alkotójának újabb sorozata, a Futurama szintén elég jó, érdekes látni a két alkotás szereplői vonásainak hasonlóságát.

Cartoon network

A rajzfilmek igazi otthona a Cartoon network csatorna. Sajnos itt is a néhány jó sorozaton kívül rengeteg a szemét. Eddig ezt a pár gyöngyszemet sikerült kihalásznom: Apropó megfilmesítés: érdekességként megemlíteném, hogy egy jó kis játékprogit, a F.A.K.K.2-t végigjátszva megtudtam: annak előtörténetét a Heavy Metal F.A.K.K.2 rajzfilm meséli el, ami pedig az azonos nevű képregényen alapul.