Alap- (1980-1988), közép- (1988-1992) és felsőoktatásban (1992-2002) elért eredményeim, szerzett tapasztalataim és megszerzett képzettségeim.

Tanulmányi pályafutásom

Eddigi életem során az oktatási rendszer következő szintjeit volt szerencsém elvégezni, továbbá ezen képzésekben részesültem:

Oklevelek

Általános és középiskolás koromban rengeteg versenyen eredményesen szerepeltem, erről a megfelelő részben majd bővebben mesélek. Munkámhoz kapcsolódva pedig több szaktudást igazoló papírt is megszereztem.

Nyelvvizsgák

Szerencsére jó a nyelvérzékem, ezért főleg saját érdeklődésből (meg persze szüleim unszolására) már korán elkezdtem nyelveket tanulni. Persze az is segített, hogy orosz tagozatos általános iskolába jártam, mint ahogy ezt annak neve (Joskar Ola) is sejteni engedi. Eddigi nyelvi eredményeim időrendi sorrendben: Vizsgapapírok
1990
Orosz középfok C, Német középfok C
1991
Angol középfok C, Orosz felsőfok B, Német felsőfok C
1993
Angol felsőfok A
2005
Brainbench angol és német oklevél
A német onnan jött, hogy az osztrák határtól nem messze laktunk, és nagyon izgatott, mit is mondanak a tv műsorukban futó akkoriban szuper csemegének számító sorozataikban... Az angol talán nyilvánvaló, hogy a számítástechnikai érdeklődésemmel jött, az orosz pedig ugye a spéci általános suli miatt. Az igazat megvallva azóta nem nagyon használtam az oroszt, szóval nagy valószínűséggel már eléggé berozsdásodtam, de a másik két nyelvben aktív vagyok.